Kansainvälistyvä kasvuyritys PatientSky Group laajenee Suomen terveysteknologiamarkkinoille – mahdollistaa asiakaskeskeisten palvelujen ja hoitoketjujen rakentamisen

Norjalainen terveysteknologia-alan kasvuyritys PatientSky Group ottaa kansainvälistymisstrategiassaan ensimmäisen askeleen tuomalla Suomen markkinoille eHealth-alustan ja asiakastieto- ja etävastaanottoohjelmiston. PatientSkyn missiona on parantaa ja tehostaa asiakas- ja potilaskeskeisiä hyvinvointi- ja terveyspalveluita. PatientSky mahdollistaa sen modulaarisella ja avoimeen kliiniseen tietomalliin (OpenEHR) perustuvalla PatientSky asiakasohjelmistolla (SaaS) ja skaalautuvalla eHealth -alustalla (PaaS). Yhtiö on perustettu vuonna 2014 ja se toimii Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. PatientSky Group on listattu Oslon pörssin Merkur Market -listalle lokakuussa 2020 ja sen tavoitteena on laajentua globaaliksi hyvinvointi- ja terveyspalveluiden ohjelmisto- ja alustatoimittajaksi.

"PatientSkyn lanseeraus lyhyessä ajassa Suomeen on merkittävä osoitus PatientSkyn kyvystä kansainvälistyä modulaarisella SaaS-ratkaisullamme ja skaalautuvalla PaaS-ratkaisulla, PatientSky 360 -alustalla", PatientSky-konsernin toimitusjohtaja Johan Zetterström kommentoi.

”Olemme innoissamme tämän virstanpylvään saavuttamisesta”, sanoo PatientSky Finlandin ja Baltian toimitusjohtaja Anne Räsänen ja jatkaa: ”Uskomme vahvasti siihen, että digitalisaatio hyvinvointi- ja terveyspalvelualalla on vasta pääsemässä vauhtiin. Covid-19 pandemia ja jo aiemmin meneillään ollut toimialan murros kohti asiakas- ja potilaskeskeisiä palveluita 24/7 ja sujuvia hoitoketjuja haastaa kaikki toimialan toimijat aivan uudella tavalla. Murros luo tilaa uusille ekosysteemeille ja kumppanuuksille, joiden avulla niin yksityiset ja julkiset palveluntuottajat, ohjelmistoyritykset, perinteiset potilastietojärjestelmätoimittajat kuin integraattoritkin voivat kehittää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja omiin ja asiakkaiden tarpeisiin nopeammin, tehokkaammin ja skaalautuvammin tietoturvallisessa IT-ympäristössä, huomioiden toimialan tiukat lainsäädännön vaatimukset.”

”Me PatientSky:lla uskomme myös, että yksi vähiten palveluun ja hoitoon osallistettu toimija on asiakas ja potilas itse. Haluamme SaaS-tarjoamalla ja vahvasti tietosuojatulla mobiilisovelluksella mahdollistaa asiakkaiden ja potilaiden välisen tietoturvallisen kommunikoinnin sekä etävastaanotot ja -konsultaatiot 24/7. Modulaarinen pilvipalvelupohjainen asiakas- ja potilastieto-ohjelmisto, siihen sisältyvä moderni mobiiliapplikaatio ja erilaiset etävastaanottoratkaisut tarjoavat intuitiiviset toiminnallisuudet esimerkiksi asiakastiedon hallintaan, aikataulutukseen sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. Erillisellä PaaS-pohjaisella eHealth-alustalla asiakkaamme ja kumppanimme voivat luoda ja kehittää toiminnallisia moduuleja vastaamaan toimialan muuttuviin palvelutarpeisiin nopeasti ja skaalautuvasti. Odotamme innolla syvenevää yhteistyötä suomalaisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa”, kommentoi Anne Räsänen.


Lisätietoja:
Anne Räsänen, toimitusjohtaja, PatientSky Finland Oy
+358 44 733 8579
anne.rasanen@patientsky.com

Median yhteydenotot:
Jonna Asikainen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, PatientSky Finland Oy
+358 44 736 3676
jonna.asikainen@patientsky.com

PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille - helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

www.patientsky.fi ja www.patientsky.com

Helsinki 28.1.2020

Tilaa PatientSky Blogi ja pysyt ajantasalla
kiinnostavista uutisista ja uusimmista innovaatioistamme!

Thank you for signing up to our newsletter
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hyväksyn, että sähköpostiosoitteeni tallennetaan PatientSkyn asiakasrekisteriin ja sitä voidaan käyttää PatientSkyn markkinointiviestinnän tietosuojaehtojen mukaisesti. Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.