Keskity asiakkaaseen.

PatientSky Lite on modulaarinen SaaS-ratkaisu hyvinvointi- ja terveyspalvelualan ammattilaisille. Helppokäyttöisen asiakastieto-ohjelmiston lisäksi saat käyttöösi laadukkaat, tietoturvalliset etävastaanotot, mobiilisovelluksen sekä muut vastaanottojen suunnitteluun, aikataulutukseen ja kirjaamiseen liittyvät toiminnot.

PatientSky Lite soveltuu asiakastieto- ja eävastaanottojärjestelmäksi hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisille, esimerkiksi eri alojen terapeuteille, työterveyshuollon ja julkisten terveyspalveluiden tuottajille.

Säästä aikaa oikeisiin asioihin.


Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen asiakastieto-ohjelmisto sekä etävastaanottopalvelu videon avulla mahdollistavat resurssien paremman kohdentamisen, ja tarjoavat ammattilaiselle ja asiakkaalle joustavat vaihtoehdot fyysiselle ja virtuaaliselle vastaanottopalvelulle. Ratkaisun avulla sinä ja asiakkaasi pystytte helposti kommunikoimaan ja seuraamaan hoidon toteutumista myös vastaanottojen välillä.

PatientSky Liten avulla mahdollistat sujuvan ja helpon asioinnin, erinomaisen asiakaskokemuksen sekä tehokkaan digikanavan asiakkaillesi.

Uskomme, että modernilla teknologialla on valta mullistaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut.

Jätä meille yhteystietosi ja sovi esittely kanssamme!

Olemme täällä Sinua varten.

Virtuaalinen oppimisympäristömme, käyttötuki ja videoesittelyt auttavat sinua oppimaan nopeasti ja saat avun tarpeen tullen nopeasti. Olemme valmiita auttamaan yritystäsi kehittymään eteenpäin ja käyttämään ratkaisujamme tehokkaasti.

PatientSky on paljon enemmän kuin SaaS-ohjelmisto. Toimintasi laajentuessa voit valita oman organisaatiosi tarpeisiin sopivia toiminnallisuuksia eli moduuleja, ja rakentaa ohjelmistokokonaisuuden joka palvelee juuri Sinua.

PatientSky on myös hyvinvointi- ja terveyspalvelualan tarpeisiin suunniteltu tietoturvallinen alusta, joka mahdollistaa nopean ja skaalautuvan ohjelmistokehityksen kaikille kumppaneillemme.

Virtuaalinen oppimisympäristö
PatientSky 360
alustaratkaisu
Erinomainen
käyttötuki
Uusien moduulien
jatkuva kehitys