PatientSky
Changing lives


PatientSky - muuttuviin hyvinvointi- ja terveyspalveluihin.

PatientSky Finland Oy on norjalaisen, vuonna 2014 perustetun PatientSky Groupin suomalainen tytäryhtiö. Tuomme innovatiivisia, parempia ja tehokkaampia digitaalisia ratkaisuja hyvinvointi- ja terveysaloille, joiden avulla voidaan tuottaa vaikuttavia ja kustannustehokkaita terveydenhuollon palveluita asiakkaille - helposti ja nopeasti, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Meillä asiakas on aina keskiössä.

Olemme kasvuyritys ja tavoitteenamme on laajentua globaaliksi hyvinvointi- ja terveyspalveluiden ohjelmisto- ja alustatoimittajaksi. Missiomme on tuottaa muuttuvien hyvinvointi- ja terveysmarkkinoiden tarpeisiin innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla saavutetaan tehokkaat, skaalautuvat hyvinvointi- ja terveyspalvelut sekä erinomainen asiakaskokemus. Asiakkaat ja potilaat ansaitsevat laadukkaampaa hoitoa ja yhä suurempi osa rutiiniprosesseista on pystyttävä automatisoimaan. Intuitiiviset ratkaisumme auttavat terveydenhuollon ammattilaista keskittämään aikansa asiakkaan kohtaamiseen ja hoitamiseen tehokkaasti.

PatientSky Group on markkinajohtaja Norjan perusterveydenhuollon pilvipalvelupohjaisissa, avoimeen kliiniseen tietomalliin (openEHR) pohjautuvissa digitaalisissa ratkaisuissa. Modulaarinen asiakas- ja potilastieto-ohjelmistomme, siihen sisältyvä moderni mobiiliapplikaatio ja erilaiset etävastaanottoratkaisumme tarjoavat intuitiiviset toiminnallisuudet esimerkiksi asiakastiedon hallintaan, aikataulutukseen sekä asiakkaiden ja potilaiden väliseen tietoturvalliseen etävastaanottoon. PatientSky Group listautui Oslon pörssin Merkur Marketiin lokakuussa 2020 ja toimimme tällä hetkellä Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

PatientSky 360 - Avoimeen tietomalliin perustuva ekosysteemi


Tarjoamme kumppaneillemme kliiniseen avoimeen tietomalliin (openEHR) perustuvan ekosysteemin, jonka avulla voidaan nopeasti kehittää uusia terveydenhuollon ratkaisuja, moduuleja ja lisäominaisuuksia vastaamaan terveydenhuollon organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin.

PatientSky 360 alustalla kehitetyt erilaiset moduulit voivat auttaa, tehostaa ja helpottaa esimerkiksi hoitopolkujen ja toimintatapojen digitalisointia, sekä hajautettujen palveluketjujen johtamista eri asiakastilanteissa yli organisaatio-, maakunta- tai sairaanhoitopiirirajojen. PatientSky 360 alustan avulla työnkulut saadaan yhdistettyä, tieto palveluiden tuottamisesta ja asiakkaan hoitopolusta saadaan keskitettyä, ja tietoa voidaan hyödyntää sekä asiakkaan hoidossa, että toimintojen kehittämisessä ja johtamisessa.
Olemme nopeasti kansainvälistyvä kasvuyritys - we are hiring!
Oletko tiimipelaaja?
Löydä meiltä inspiroivia uramahdollisuuksia!